William Hobbelink snert koning

Traditie getrouw werd er de eerste zaterdag van het nieuwe jaar de snertronde gegooid. Maar liefst 32 deelnemers namen hieraan deel, en het was dit maal William Hobbelink die er met de eer vandoor ging. Deze verzameld hiermee ook gelijk 50 punten voor het algemeen kampioenschap. Als tweede eindigde Corne Hoonberg, 3e Bas Senger, 4e Peter Zanderink en 5e Erik Groener. Klik hier voor de totaal uitslag.

Door de vele regen was de competitie vroegtijdig afgelast en wedstrijden van de afdeling Denekamp gingen ook niet door.

Zondag 14 januari spelen de junioren wedstrijddag 8 en is er tevens de LSC bij de TKC.
Beuningen A-De Brink A2, Beuningen B-Steeds Vooruit B2; Beuningen C-De Gunne C; Beuningen E-Noord Berghuizen E.

Reacties zijn gesloten.