William en Bas winnaars persoonlijke wedstrijden K.V. Beuningen

Na een prachtig en goed georganiseerd jaarfeest op zaterdag, was er zondagmiddag de gelegenheid voor familie vrienden en bekenden om de Europese kampioenen te feliciteren met hun fantastische prestatie. Velen namen dan ook even de tijd om hier gebruik van te maken. Helaas had er niemand van het college van B&W van losser tijd om de vier Europese kampioenen te feliciteren.

Li William Hobbelink winnaar straatcup en re Bas Senger winnaar algemeen kampioenschap.

Bas Senger winnaar algemeen kampioenschap straat van Beuningen met een verschil van 15 punten op de nr twee William Hobbelink, als 3e eindigde Peter Zanderink. Bij de veteranen was het Jan Benneker die er met de 1e prijs vandoor ging Wim Leusink werd 2e en Jos Tijhuis 3e.

Al voor dat het jaarfeest begon werd de finale van de straatcup gespeeld uit de knock-out bleven William Hobbelink, Bas Senger en Patrick Meijer over om de finale te spelen.
Het was William die hier als 1e eindigde Patrick Meijer 2e en als 3e Bas Senger.

uitslag wedstrijddag 9 junioren.
De Brink A1-Beuningen A 3-0; Steeds Vooruit B1-Beuningen B 1-2; Lemselo C-Beuningen C 0-3; Steeds Vooruit E-Beuningen E 3-0.

Zondag 9 juni zijn de NK wedstrijden voor de junioren bij Nooit Gedacht, hieraan nemen meerdere junioren deel, allen veel succes.

Reacties zijn gesloten.