Britt Rolink algemeen kampioen PK veld

Britt Rolink was afgelopen zondag de beste van de dames en werdt hier door ook algemeen kampioen veld. Verder wisten maar liefst 9 leden van KV Beuningen een prijs in hun klasse binnen te slepen. Derk Groeneveld 2e; Tessa Koehorst 1e; Teun Luttikhuis 1e; Mathijs Evering 3e; Tom Eppink 3e; Milan Engelbertink 2e; Wout Luttikhuis 1e; Merle Aveskamp 3; Coen Evering 2e.

De LSC is weer begonnen en de eerste wedstrijd was bij AKF Zwolle. Hier hebben de dames weer een uitstekende prestatie neer gezet met 13 schoten voor de nr. twee werden ze eerste. Bij de heren deden twee teams van Beuningen mee, Beuningen 1 werd 4e met 53 schoten en Beuningen 2 werd 9e met 60 schoten.

Zondag 3 oktober spelen de senioren wedstrijddag 3,
De Brink  1- Beuningen  1; Beuningen  2- Vooruit Losser  1; Beuningen  3- Lemselo  2; Beuningen  4- Noord Berghuizen  2; Beuningen  5- K.V. Kolkersveld L.  2; Beuningen  6- Nooit Gedacht  5; Beuningen  7- Ons Genoegen  1; Noord Berghuizen  4- Beuningen  8; Java  3- Beuningen  9; Nooit Gedacht  9- Beuningen 10; Lemselo  7- Beuningen 11; K.V. Kolkersveld L.  6- Beuningen 13

Reacties zijn gesloten.