Beuningen ook winnaar van de KTO veldcup.

stvlnr; Daan Rolink, William Hobbelink, Luke Rolink, Bas Senger, Harm Hobbelink, Lucas Hobbelink, Roel Westemeijer, en knielend Gijs Senger, Guus Hoonberg en Luuk Zanderink.

Na de middag rond de klok van 15:00 uur moesten de senioren van Beuningen aantreden tegen Ons Streven. Het weer was ons gelukkig gezind en de regen bleef uit.
Be begon gelijk met 15 meter voor door een wat minder openingsschot schot van OS. Na het tweede schot lagen ze bijna weer gelijk met een kleine voorsprong in het voordeel van Be. Daarna volgde een mindere worpen van OS waardoor BE 30m uitliep. Na de omleg wist BE de voorsprong verder uitte bouwen naar 70m, en gingen hiermee de volgende ronde in. OS wist weer iets terug te komen maar door een goed schot van BE werd dit direct weer gecorrigeerd en was de voorsprong weer 70m. Bij de omleg vooraan lag BE  3/4 worplengte voor op OS. Het schot daarna van OS kwam tegen een paaltje waardoor BE bijna een worplengte voor kwam. Door een mindere schot van OS kwam BE een schot voor en gingen ze de laatste ronde in met een worplengte voorsprong. Dit wisten ze vast te houden en zo wist Beuningen de titel te verdedigen en mag de Cup met de grote oren weer mee nemen naar huis.

14 juli finale wedstrijden NKB veld cup bij De Huier in Geesteren, hierbij moeten onze Dames om 11:00 uur tegen K.V. Niej Haarbig en de heren om 13:00 uur tegen Mander.
Zondag 21 juli paren wedstrijd aanvang 9:30 locatie Beuningen.

De Steghuisbokaal word op de onderstaande datums gespeeld.
Maandag 15 juli 18.30 Ons Streven; Maandag 22 juli 18.30 Beuningen; Maandag 29 juli       18.30 Nooit Gedacht.

Reacties zijn gesloten.