Beuningen 6 kampioen in de 6e klasse.

vlnr Erik Groener, Wim Leusink, Jeroen Roeleveld, Lars vd Velde, Raymond Koehorst, Jeroen Groener, Harm Grote Beverborg, Bjorn Rikkink, Ruud Senger en leider Tom Kokkeler.
Met nog een wedstrijd te gaan wist het 6e team van Beuningen het kampioenschap binnen te halen. Ze stonden 5 punten los maar door de wedstrijd tegen Steeds Vooruit 3 punten binnen te halen kon de nr 2 De Toekomst hen niet meer inhalen. Voor het 1e team van Beuningen zal het op de laatste wedstrijd aan komen of ze kampioen worden. Deze staan een punt voor op Ons Streven. Dit is ook de tegen stander waar ze de laatste wedstrijd tegen spelen moeten, na afloop van deze wedstrijd zal dan duidelijk zijn wie landskampioen is geworden.

Uitslag senioren wedstrijddag 11.
Beuningen 1- Oud Ootmarsum 1 3-0; Steeds Vooruit 1- Beuningen 2 0-3; Beuningen 3- Oud Ootmarsum 2 2-1; Oud Ootmarsum 3- Beuningen 4 3-0; Java 2- Beuningen 5 1-2; Beuningen 6- Steeds Vooruit 3 3-0; Noord Berghuizen 4- Beuningen 7 2-1; Beuningen 8- Lemselo 5 0-3; Steeds Vooruit 5- Beuningen 9 0-3; Beuningen10- Rossum 4 0-3; Noord Berghuizen 5- Beuningen11 3-0; Vooruitzicht 7- Beuningen12 3-0.

Wedstrijd verslag Beuningen 1 – Oud Ootmarsum 1.
Vandaag een zeer belangrijke wedstrijd voor de koppositie in een competitie waar het boven en onderin spannend is. Beuningen moest tegen Oud Ootmarsum. Deze wedstrijd begon Beuningen sterk en pakte ook direct een goede voorsprong van 15m. Beide teams gooiden goed naar achteren en het verschil bleef constant. Achterop de baan had oud Ootmarsum het schot in de bocht te scherp en daar profiteerde Beuningen heel goed van. Beuningen greep daarna door goede schoten veel meters en de ronde werd gewonnen met bijna een schot.
De 2e ronde hadden beide team een goed losschot. Oud Ootmarsum pakte een klein voorsprong van 5m. Beuningen greep daarna snel de leiding terug.
De voorsprong bleef lang 30m voor Beuningen achterop de baan was Beuningen wederom secuurder en ze wonnen de ronde met 70m.
De 3e ronde begonnen beide teams wederom gelijkwaardig. Beide teams hadden zeer lange schoten en voorop op de baan was het verschil 7 m. Dit werd langzaam uitgebouwd naar een voorsprong van 40m voor Beuningen. Het 1 na laatste schot was daarentegen minder en Oud Ootmarsum zag kansen om toch nog een punt mee te grijpen. Oud Ootmarsum had een zeer sterk laatste schot strak door de bocht. Beuningen bleef koel en won deze ronde toch nog met 25.63m.


William Hobbelink winnaar veld KTO.

Af gelopen vrijdag waren de PK en NK selectie op het veld bij Nooit Gedacht, 33 personen namen hieraan deel. De regen had geen invloed op de resultaten het was William Hobbelink die er met de eerste prijs vandoor ging gevolgd door, Rutger Johannink en als 3e Luuk Zanderink. William legde de 600 meter af in 4 schoten en 20 meter een knappe prestatie van onze Europese kampioen op straat.

Voor de straatcup van Beuningen spelen in de winnaarsronde Luuk Zanderink, William Hobbelink en Bas Senger nog 1maal tegen elkaar, de verliezer hiervan valt. In de Verliezersronde spelen Edwin Aveskamp Patrick Meijer en Joost Hoonberg ook nog een maal tegen elkaar alleen de winnaar gaat door naar de finale op 1 juni aanvang 19:00 uur.
Hierbij willen wij de leden uitnodigen voor het jaarfeest op zaterdag 1 juni aanvang 20:00 uur. De junioren geboren 2009 of eerder zijn tevens uitgenodigd voor ons jaarfeest. Ter bestrijding van de onkosten houden we een verloting.

We rekenen op jullie komst op het feest en de finale van de straatcup.

Voorgaande zal de finale van de straatcup verschoten. De 3 finalisten zullen dan strijden om de felbegeerde titel straat kampioen van Beuningen. Deze finale begint om 19:00 uur.
Zondag 2 juni is er van 15:00 tot 17:00 uur gelegenheid om onze Europese kampioenen te feliciteren met hun behaalde resultaat.

Zondag 2 juni wedstrijddag 9 junioren.
De Brink A1-Beuningen A; Steeds Vooruit B1-Beuningen B; Lemselo C-Beuningen C; Steeds Vooruit E-Beuningen E.

Zondag 9 juni zijn de NK wedstrijden voor de junioren bij Nooit Gedacht, hieraan nemen meerdere junioren deel, allen veel succes.

Reacties zijn gesloten.