2022 week 38

Nieuws KV Beuningen

Uitslag senioren wedstrijddag 2.
Ons Streven  1 – Beuningen  1 0-3; Noord Berghuizen  1 – Beuningen  2 0-3; Ons Streven  2 – Beuningen  3 0-3; Beuningen  4 – Soasel  1 3-0; Beuningen  5 – De Toekomst  2 3-0; Nooit Gedacht  4 – Beuningen  6 3-0; Vooruit Losser  3 – Beuningen  7 ; Beuningen  8 – Rossum  2 2-1; Dorp Boer  3 – Beuningen  9 0-3; Beuningen 10 – Nooit Gedacht  8 0-3; Beuningen 12 – Vooruit Losser  5 3-0; Beuningen 13 – K.V. Kolkersveld Losser  5 0-3.

Wedstrijdverslag Ons Streven 1 – Beuningen 1.
Ons streven tegen Beuningen stond op het programma. De wedstrijd begon aan beide kanten sterk. Deze eerste ronde werd vrij snel beslist door matige schoten van ons streven. Uiteindelijk werd de ronde eenvoudig gewonnen door Beuningen met 1 schot.

De 2e ronde kwam Ons Streven sterker terug en was Beuningen met een paar mindere schoten aan het kwakkelen. Beuningen bleek toch iets meer over te hebben en won de ronde met circa 20 m.

De 3e ronde begon Beuningen beter en pakte direct een voorsprong. Ons streven bleef nog even bij maar uiteindelijk wist Beuningen ook het laatste punt te pakken. Deze rond werd gewonnen met ruim 70 m.

Zondag 25 september spelen de junioren wedstrijddag 2.
Beuningen A – Vooruitzicht A; Beuningen C – Vooruitzicht C; Oud Ootmarsum D – Beuningen D;  De Brink F       – Beuningen F;

Zondag 25 september is er ook de eerste wedstrijd van de LSC bij de KV. de Huier Geesteren.

Woensdag vertrekt er een delegatie van 18 man van Beuningen naar Ierland om daar Bas Senger en Britt Rolink aan te moedigen voor de King and Queen. Hier onder stellen ze zich nog even aan jullie voor.

Britt Rolink

Hai hai, mijn naam is Britt Rolink ben 18 jaar, gooi bij K.v. Beuningen en samen met Tim Hendriks doe ik mee aan het Junior King & Queen of the Roads. Afgelopen mei heb ik op de Europese kampioenschappen gehaald op het onderdeel straat. Het lijkt me een ontzettende leuke ervaring om aan deze wedstrijd deel te nemen.

Mijn naam is Bas Senger, 29 jaar. Inmiddels heb ik aan 4 internationale toernooien mogen deelnemen.  Dit zal mijn eerste deelname aan de King & Queen of the Roads worden. Tegen de beste Ieren op hun eigen terrein spelen is altijd een uitdaging, maar we natuurlijk ons best doen.

Bas Senger

Voor Nederland mogen Silke Tulk, Sohpie Koebrugge, Lindsy Leusink, Tim Hendriksen Bas Senger en Britt Rolink mee doen aan deze wedstrijd. Allen veel succes. De wedstrijden zijn te volgen via facebook Road bowls in Ireland.
Zaterdag 14:30 speelt Bas Senger tegen James O Donavon en Thomas Meckle wanneer hij deze wedstrijd wint gaat hij door naar de finale, en deze word gespeelt op zondag 16:00 uur Zondag 10:30 spelen Britt Rolink en Tim Hendriks hun wedstrijd tegen de Duitsers en Ieren.

Reacties zijn gesloten.