logofbPunthuizerweg 16
7588 PE Beuningen
Overijssel NL

Contact

Evenementenkalender

Uitslagen en vervolg competitie.

Door de slechte kwaliteit van de banen en de weersvooruitzichten waren de wedstrijden van 10 December afgelast.
Zondag 17 december spelen de junioren wedstrijdzondag 7;
Nooit Gedacht A – Beuningen A; Wilskracht B – Beuningen B; Nooit Gedacht E – Beuningen E; Beuningen G – Hertme G; Beuningen H – Nooit Gedacht H; Beuningen I – Nooit Gedacht I; Beuningen J – Noord Berghuizen J.

Overleg met de tegenstander of de stok in de lengte richting mag.
Vrijdag 15 December vrijwilligersavond aanvang 20:00 uur locatie clubgebouw. Voor alle leden die zich vrijwilliger voelen of graag willen worden.
Vrijdag 29 December Bingo avond Junioren.

Luuk Zanderink en Kim Groener algemeen kampioen CT veld en zetten

20171118 125747

Zaterdag 18 november was de 3e en laatste wedstrijd van de CT op het veld en zetten. Voor Beuningen deden Luuk Zanderink, Gijs Senger, Bas Senger, Britt Blokhuis en Kim Groener, hier aan mee. Luuk Zanderink stond bij de heren op een ruime voorsprong en wist deze ook te behouden. Bij de dames kon Britt het nog net niet aan om een Silke Tulk te verslaan, en eindigde als 4e in het klassement. Daar in tegen deed Kim het uitstekend ze stond in punten gelijk met Karlijn Greven van Nooit Gedacht. Door de eerste wedstrijd te winnen kwam ze in punten voor op Karlijn die deze niet meer kon inhalen. Bij het zetten stond kim al voor in punten en door ook de laatste zet wedstrijd te winnen was ook deze 1e plaats binnen. Over twee weken 2 december begint de eerste wedstrijd op straat in Baak. De laatste wedstrijd 13 januari is bij Beuningen.

Kampioensfeest A1 en C

Af gelopen Vrijdag hebben de junioren van de A1 en de C hun verdiende kampioensfeest gevierd. Het was een geslaagde avond met als eerste lasser schieten daarna spijkerslaan en als afsluiter das orginale Alpentrio Tirol. 

kampioensfeestje A1 en C

das Alpentrio Tirol

Straatcupfinale dames 1-10-17

Zondag 1 oktober is de finale van de straatcup voor de dames gespeeld. Beuningen stond hier ook in de finale tegen Vooruitzicht.
Voor Beuningen speelden mee Britt Blokhuis, Kim Groener, Manon Zanderink, Monique Eppink en reserve Ellen Bos. Deze wedstrijd werd gespeeld op de Venweg in Noord Deurningen. Beuningen openden goed met een lang schot maar VZ volgde goed. De wedstrijd ging lang gelijk op. Tot de vierde ronde hier begon BE met enkele mindere worpen en VZ wist hier goed van te profiteren en bouwden de voorsprong uit en wisten uiteindelijk met 3 schoten verschil te winnen.

PK veld junioren

Femke Groener Nederlands kampioen bij de meisjes, Femke lid van Dorp Boer en spelend bij Beuningen wist zondag de eerste plaats te bemachtigen in Tilligte. De af te legen afstand was 550 meter ze deed dit in 10 schoten en 95 cm. Daan Rolink wist in de leeftijd geboren 2001 een mooie tweede plaats te behalen. Mathijs van der Aa behaalde in de leeftijd 2006 de 2e plaats. Merle Aveskamp cat. 2 is 3e geworden, Jurre Mollink 2011 wist ook nog een 3e plaats te behalen.

20170924 130419 002 800x800