logofbPunthuizerweg 16

Erik Groener voor de 2e keer Algm straat kampioen Beuningen

Algemeen kampioen straat 2017 360x640

links Bennie Nijhuis 60+ rechts Erik Groener
Erik is voor de 2e keer op rij de sterkste op straat. Het algemeen kampioenschap bestaande uit 6 wedstrijden op straat, waar aan maar liefst 74 personen mee deden. Erik nam van af de tweede wedstrijd de leiding op de voet gevolgd door William Hobbelink, doorat Erik continu in de top 5 eindigde wist hij de voorsprong op de rest zodanig uit te bouwen dat bij de laatste wedstrijd alleen Patrick Meijer en William Hobbelink hem het nog moeilijk konden maken. Maar ook de laatste wedstrijd gooide hij goed en eindigde als 2e en stelde daarmee zijn 1e plaats op zeker. Bij de 60+ ging de strijd om Wim Leusink en Bennie Nijhuis, waar uiteindelijk Bennie Nijhuis de sterkste bleek te zijn.
15 t/m49 1e Erik Groener met 241 punten; 2e William hobbelink met 232 punten; 3e Patrick Meijer met 229 punten.
60+ 1e Bennie Nijhuis met 214 punten; 2e Wim Leusink met 199 punten; 3e Tonnie Nieuwhuis met 170 punten.Klik hier voor de totaal uitslag.