logofbPunthuizerweg 16

William en Britt Allround kampioen

NK junioren Britt en William

William Hobbelink en Britt Blokhuis

Droom van KV Beuningen komt uit.

Ter afsluiting van een geslaagd evenement georganiseerd bij KV Beuningen hebben de favorieten Britt Blokhuis en William Hobbelink volledig voldaan aan de verwachtingen.
Voor het eerst werden de Nederlandse Kampioenschappen voor junioren georganiseerd door KV Beuningen. De club heeft alles uit de kast gehaald om er een geslaagd evenement van te maken. De vele vrijwilligers die zijn ingezet hebben hun taken uitstekend volbracht. Niet alleen de uitstekende weersomstandigheden, maar ook de tot in de puntjes verzorgde organisatie, zorgden voor blijde gezichten en uitstekende sportprestaties.

In de jongste categorie haalde Sorel Huurman enigszins verrassend een derde plaats op straat. Harm Hobbelink werd in cat. 3 3e op straat.
Na de middag barstte het geweld los met de oudste junioren. Op voorhand waren Britt en William bestempeld als favoriet. Dit legde wel extra druk op hen, maar zorgde er ook voor dat ze uitstekende prestaties neerzetten. Britt had de beste resultaten op straat en veld. Haar minst favoriete onderdeel, het zetten, was nu ook goed en haalde daarmee en tweede plaats. Voor het allround klassement voldoende om de titel binnen te halen.
William was het NK van vorig jaar nog niet vergeten. Toen zorgde een stortbui voor een vroegtijdige beslissing ten nadele van hem. Dit jaar was zijn enige kans om dat recht te zetten. Met bravoure heeft hij dit laten zien door op alle drie onderdelen (straat, veld, zetten) als eerste te eindigen. Het allround kampioenschap was daarmee een feit. klik hier voor alle uitslagen.

Dames competitie;
20 juni HvH Cup Wilskracht; 27 juni 8e speeldag Beuningen 1 – Vooruitzicht 1; Beuningen 2 – Oud Ootmarsum 2.

Mededelingen;
Vrijdag 16 juni is er voor het eerst de Mixed Grill georganiseerd door de dames van Beuningen.
Het is de bedoeling dat je een introducé meeneemt. En wel man/vrouw, lid of geen lid. Vervolgens wordt je samen met je introducé ingedeeld in een groep van vier personen. Het is een ronde over straat en baan. We hebben meerdere prijzen per categorie. De indeling van de categorieën is als volgt: Cat A.: leeftijd groep van vier personen samen maximaal 100 jaar Cat B.: leeftijd groep van vier personen samen tussen 101 en 200 jaar Cat C: leeftijd groep van vier personen meer dan 200 jaar. Na afloop is er een BBQ en tevens is de uitreiking van het algemeen kampioenschap. De Mixed Grill vindt plaats op vrijdag 16 juni aanstaande. Aanvang is 18.30 uur. De kosten bedragen 5 euro per persoon, daarvoor krijg je de BBQ en nog 2 consumpties. Extra drankjes zijn voor eigen rekening.
18 juni selectie wedstrijden zilveren kloot.
25 NK senioren in Mander.
2 juli NKB cup finales veld
8 juli NKB cup finales straat
9 juli KTO cup finale Nooit Gedacht.
23 juli paren wedstrijd Beuningen.